Web Analytics
Menu
Your Cart

Fragt og levering

Fragt og levering1. Vi sender de varer, du har bestilt via Air International Express Company, normalt 7-15 hverdage.

2. Vores mål er at behandle alle ordrer ASAP. Der kan gå 1-2 hverdage, før din ordre behandles. Efter betaling er modtaget, sender vi dine ordrer rettidigt. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe dig med at spare tid og penge.

3. Du kan kontakte os for at få et sporingsnummer, som er tilgængeligt inden for 36 timer.

4. Du er velkommen til at placere ordrer på vores hjemmeside. Vi har tilstrækkelige produkter på lager.. For ordrer på mere end 10 stk, kan vi tilbyde engrospris spar mere for din virksomhed.

5. Vi er en professionel online forhandler. Leveringstider er baseret på den dag din ordre blev afsendt og kan typisk tage 2 ekstra hverdage. Vi garanterer, at din ordre vil blive afsendt og leveret lige til din dør.


Retur- og byttepolitik

Vi vil gerne give dig 100% tilfredshed. Hvis du vil returnere dine varer, er der nogle trin, du skal følge.

1, Kontakt os venligst for at bekræfte returforsendelsesadresse, før du sender varerne tilbage.

2, Alle varer, der sendes tilbage til os, skal være i deres originale stand (dvs. ikke ændret eller vasket, med alle tags vedhæftet).

3, Alle bestilte varer er de rigtige varer, du vælger her.

4, Du skal vide, om du returnerer rigtige varer for en refusion, alle returnerede varer er underlagt et 10% genopfyldningsgebyr. Forsendelses- og ekspeditionsgebyrer refunderes ikke.

5, Vi beklager, men vi dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved returnering eller ombytning af den rigtige ordrepakke. du skal være ansvarlig for forsendelses- og håndteringsomkostningerne. Når vi modtager din retur, refunderer vi dig. Der kan gå flere hverdage, før tilbagebetalingen behandles.

Annullering af ordre

Hvis du ønsker at annullere en ordre, skal du anmodes om, inden ordren er afsendt. vi behandler altid alle ordrer rettidigt inden for 6-8 timer efter ordreafgivelse.