Web Analytics
Menu
Your Cart

Ofte stillede spørgsmål


1.Hvordan kan priserne være langt under markedsprisen? Er de autentiske?


Ja, vores produkter er bestemt autentiske. Og vi forstår, at mange kunder føler, at vores pris virker for god til at være sand. Vi har kanalen til at få produkter af høj kvalitet fra den originale fabrik til konkurrencedygtige priser. Du skal ikke bekymre dig om det.


2.Hvad er returnerings-, ombytnings-, refusionspolitikkerne?


Hvis du ikke er tilfreds med varen, bedes du først tage et billede af varerne, og derefter sende os en e-mail for at bekræfte, om 10 dage kan du returnere varerne til os, men du skal selv betale fragten, så vi vil foretage en udveksling efter at have bestået en officiel inspektion. Vi accepterer naturligvis ikke returnering og/eller ombytning, hvis der er bevis nok til at bevise, at produkterne ikke er helt nye. Desuden, hvis der ikke er noget galt med kvaliteten og størrelsen af vores produkter, der er sendt til dig, så vil du stå for forsendelsesgebyrer for returnering og systemet vil også trække 30% af betalingen. Hvis du ønsker, at vi skal refundere, refunderer vi inden for 24 timer, men det tidspunkt, du faktisk får tilbagebetalingen til din bankkonto, afhænger af din bank.3.Er det muligt, at ordrer vil blive beslaglagt af toldmyndighederne?


Vi garanterer også, at vores produkter ikke bliver beslaglagt af tolden. Hvis din vare beslaglagt af tolderen, sender vi ud igen.


4.Om annullering af ordren og refundering.


Hvis ordren ikke er afsendt, og du ønsker at annullere din ordre og refundere, skal vi trække 10% af betalingerne i beløbet, fordi det er kreditkortselskabernes håndteringsgebyrer fra os.


5. Er billederne sande eller falske?


Alle billederne er helt sikkert taget af os selv. Men på grund af computerskærmens kromatisme og de forskellige fotooptagelsespunkter, er der nogle forskelle mellem praktiske ting og billederne på vores hjemmeside.


6.Hvor lang tid tager det for levering?


(1)Generelt kan du modtage varen inden for 7-14 dage efter, at du har betalt for dine ordrer. Men på grund af de hårde vejrforhold kan leveringsprocessen være en smule langsom. Situationen kan variere for hvert land som i nogle lande destinationer kan det pålideligt leveres inden for 1 uge og nogle tager endda 2-4 uger, det afhænger af effektiviteten af din lokale posttjeneste.


7.Hvordan sporer du din vare?


Vi sender dig dit sporingsnummer inden for 24-36 timer efter, at vi har modtaget din betaling. Du kan tjekke din vare på kontrolwebstedet  http://www.ems.com.cn/english.html , så indsæt sporingsnummer i det og spor .så vil du se status for ordren.


8.Hvordan registrerer og betaler du for dine varer?


(1) Du kan logge ind på vores hjemmeside for at købe online. Klik på "registrer"-knappen, og så kommer du til siden "opret en konto".
(2) Udfyld nogle nødvendige oplysninger, såsom: navn, adresse, by, postnummer, telefon og stat osv. Når du er færdig med udfyldningen, skal du klikke på "send"-knappen for at fuldføre registreringen.
(3) Klik på "fortsæt"-knappen, og du vil gå tilbage til startsiden. Vælg de produkter, du kan lide, og tryk på knappen "Tilføj til indkøbskurv" for at gå til siden med købsoplysninger.
(4) Tryk på "gå til kassen"-bjælken og rediger forsendelsesadresse og valg af transportform (bedste måde EMS, gratis forsendelse)
(5) Indtast kuponkoden og vælg betalingsmetode.
(6) Klik på "fortsæt til kassen" for at bekræfte ordren. Websiden vil linke til siden "kreditkortselskab og betalingen", og du kan gennemføre købet her ved at vælge betalingsmetoden.


9. Betalingsmetoder:


Du kan betale via Paypal, West Union(http://www.westernunion.com ) eller kreditkortet. (Visa & Master) Hvis du betaler via Western Union, så giv os venligst dit MTCN-nummer, det samlede betalingsbeløb, dit fulde navn, valuta og dit land, så sender vi din vare, så snart vi accepterer dem.


10. Er det sikkert at betale med kreditkort?


Alle betalinger foretages online via de 100 % sikre betalingsmåder med kreditkort. Betalingen er i overensstemmelse med de samme principper med paypal. Vi er lig med en kreditkortkunde, dine penge vil flyde ind på vores konto, og vi har ingen ret til at vide noget om dine kortoplysninger, så hvis der er problemer med betalingen, bør du kontakte dit kreditkortselskab for at høre, hvad er sket.


11. Årsagerne til mislykket betaling


Der er flere grunde til denne lejlighed:
(1). Dine oplysninger kan være indtastet forkert.
(2). Din bank har muligvis en ældre faktureringsadresse registreret.
(3). Du har muligvis glemt at indtaste den 3-cifrede kortkode.
(4). Du er muligvis over din daglige grænse.
(5). Din bank har muligvis deaktiveret internettransaktioner.
(6). Vores betalingsbehandler kan have problemer.


12. Hvorfor er betalingsserveren en lille smule anderledes end vores prisliste på hjemmesiden?


Du foretog betalingen gennem tredjeparts betalingsserver, som beskytter vores kundes personlige økonomiske oplysninger. På grund af valutakursen er de penge, du blev opkrævet af den betalingsserver, en smule anderledes end vores prisliste på hjemmesiden.


13. Kan du sende til mit land?


Vi kunne sende til næsten alle lande i hele verden. Det vil koste dig et gebyr for forsendelsen; Der kan have nogle destinationsområder, som har begrænset kurerservicedækning, og i tilfælde af dette vil vi normalt informere kunden så hurtigt som muligt via e-mail. Sørg for, at du har udfyldt den korrekte forsendelses- og e-mailadresse på din registrerede konto.


14. Hvornår kan jeg forvente en svar-e-mail?


Vores normale tid til at besvare e-mail er inden for 24 timer. Sørg for, at du indtaster en korrekt e-mailadresse, når du registrerer dig på vores hjemmeside, og husk din login-adgangskode, som er vigtig for at logge ind, eller du skal registrere en anden. Det andet punkt er, at du muligvis skal tjekke dine spamfiltre eller spam-indbakke for at sikre, at du ikke går glip af e-mails fra os.